Wildflowers

it´s all about flowers...

Historien

Så langt tilbage jeg kan huske, har jeg elsket blomster. Som barn tilbragte jeg mange somre i min mormors blomsterhave og hun lærte mig at dyrke, høste og binde små buketter af havens blomster. Min mormor såede et blomsterfrø i mit hjerte og hele mit liv har haven været mit fristed og en kreativ oase, hvor jeg fordyber mig og glemme tid og sted.

Det meste af mit voksenliv har jeg haft en drøm om, at min passion for blomster en dag skulle blive min levevej og I 2017 fik drømmen vinger. Min gode ven Ivan, der er gartner, lånte mig et stykke jord på sit gartneri. Wildflowers var en realitet og det frø min mormor såede, kunne nu endelig spire og gro.

Hos Wildflowers dyrker vi bæredygtige snitblomster på det gamle gartneri Ålykkegården. Gartneriet ligger gemt i de smukke bakker i landsbyen Ejstrup og her emmer af landlig idyl, fred og ro.

Vi dyrker alle vores blomster fra frø og i sæsonen fra april til oktober står blomstermarken i fuld flor, med et brusende hav af smukke duftende blomster. Med blomsterne skaber vi skønne oplevelser, så udover at dyrke og sælge vores blomster, så holder vi også blomsterworkshops med forskellige temaer alt efter sæsonen.

Størstedele af de blomster der sælges i Danmark i dag, er importeret fra udlandet. Blomsterne dyrkes i opvarmede drivhuse med brug af sprøjtemidler/pesticider og transporteres hertil i kølecontainere. En industi, der i sagens natur efterlader et stort negativt Co2 aftryk.

Hos Wildflowers er det vores mission, at udbrede kendskabet til bæredygtige blomster og tilbyde dig et alternativ til importerede blomster. Bæredygtige blomster, dyrket uden brug af sprøjtemidler og pesticider - for os er det sund fornuft og vi håber også det giver mening for dig.

Kærlig hilsen

Lene